Sisäpiiritieto: Remondis ostaa Deleten; Delete Group Oyj ilmoittaa kaikkien vuonna 2024 erääntyvien vakuudellisten joukkovelkakirjojensa vapaaehtoisesta ja ehdollisesta lunastamisesta

Delete Group Oyj ("Delete") ilmoittaa, että sen osakkeenomistajat ovat 12.5.2023 allekirjoittaneet Remondis Maintenance & Services International GmbH:n ("Remondis") kanssa sitovan kauppa- ja ostosopimuksen, joka koskee Deleten kaikkien osakkeiden myyntiä ("Transaktio"). Transaktioon sovelletaan tavanomaisia ​​voimaansaattamisen ehtoja, mukaan lukien kilpailuviranomaisten hyväksynnät, jotka vaaditaan Transaktion toteuttamiseksi ("Hyväksynnät"). Osapuolet ovat sopineet, että Transaktion kaupallisia yksityiskohtia ei julkisteta.

“Delete on ollut Axcelin omistuksessa vuodesta 2013, ja tänä aikana olemme tehneet useita yritysostoja Suomessa ja laajentuneet Ruotsiin pääasiassa puhdistuspalvelumarkkinoilla. Olemme viime vuosina luopuneet liiketoiminnan ei-strategisista osista vahvistaaksemme Deleten vahvaa asemaa korkealaatuisissa puhdistuspalveluissa sekä Suomessa että Ruotsissa. Olemme erittäin kiitollisia Sirpa Ojalan ja hänen tiiminsä kovasta työstä ja ponnisteluista yrityksen muokkaamisessa ja toivomme heille kaikkea hyvää yhteistyössä Remondiksen kanssa”, sanoo Axcelin Managing Partner Christian Schmidt-Jacobsen.

”Yhtenä johtavista kansainvälisistä teollisuuden puhdistuspalveluiden toimittajista Deleten hankinta on ainutlaatuinen mahdollisuus kasvattaa yhdessä ydinliiketoimintaamme Skandinaviassa. Deletellä on pitkä kokemus teollisuuspuhdistusalalta sekä osaava henkilöstö ja se tunnetaan maineikkaana brändina pohjoismaisilla markkinoilla. Näemme Deleten tasavertaisena kumppanina nykyisten teollisten puhdistuspalveluyhtiöidemme Buchenin ja Reym:n kanssa ja haluamme menestyä yhdessä jatkossa. Toivotamme uudet kollegamme lämpimästi tervetulleiksi”, sanoo REMONDIS Maintenance & Services -yksikön toimitusjohtaja Juergen Lennertz.

Transaktion yhteydessä vuonna 2024 erääntyvän vakuudellisen joukkovelkakirjan (ISIN FI4000252119) ("Joukkovelkakirja") ehtojen ("Ehdot") mukaisesti Delete ilmoittaa kaikkien liikkeellä olevien Joukkovelkakirjojen vapaaehtoisesta lunastamisesta ("Lunastus"), joka on ehdollinen Transaktion toteutumiselle.

Transaktion odotetaan toteutuvan arviolta vuoden 2023 aikana ("Toteutuspäivä"), ja tarkka Toteutuspäivä vahvistetaan Hyväksyntöjen saamisen jälkeen. Ehtojen mukaisesti Lunastus suoritetaan arvolla, joka on 101 prosenttia Joukkovelkakirjojen nimellisarvosta, minkä lisäksi Delete maksaa Ehtojen mukaisesti Joukkovelkakirjalle kertyneet mutta maksamattomat korot (Toteutuspäivään asti ja se mukaan lukien) (yhteensä, "Lunastussumma"). Toteutuspäivänä Lunastussumman kattamiseksi tarvittavat varat maksetaan Nordea Bank Abp:ssa olevalle Deleten sulkutilille ("Escrow-tili"), jolta varat käytetään Lunastukseen Toteutuspäivää seuraavana arkipäivänä ("Lunastuspäivä"). Vakuusasiamies Nordic Trustee Oy vapauttaa kaikki Deleten Joukkovelkakirjojen vakuutena olevat vakuudet ja takaukset (pois lukien Escrow-tilin panttauksen) Toteutuspäivänä, kun Lunastussumma on maksettu Escrow-tilille.

LISÄTIETOJA:

Delete Group Oyj
Ville Mannola, talous- ja rahoitusjohtaja
Puhelin: +358 400 357 767
Sähköposti: ville.mannola@delete.fi 

DELETE GROUP LYHYESTI

Delete Group on yksi johtavista Pohjoismaissa toimivista ympäristöpalvelujen tarjoajista. Konserni tarjoaa asiakkaiden liiketoiminnan kannalta kriittisiä palveluita, jotka vaativat puhdistuspalveluiden erityisosaamista ja erikoislaitteita. Konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaalla, ja sen palveluksessa on noin 675 ammattilaista 29 toimipaikassa Suomessa ja Ruotsissa. www.deletegroup.fi