Muutoksia Delete Group Oyj:n johtoryhmässä

Delete Group Oyj:n uusiksi johtoryhmän jäseniksi on nimitetty organisaation sisältä Kierrätyspalveluiden liiketoimintajohtaja Henri Pesonen (KTM, synt. -82) sekä Suomen Puhdistuspalveluiden liiketoimintajohtaja Raimo Huhtala (sähkövoimatekniikan insinööri synt. -61).

Konsernin johtoryhmän kokoonpano 12. marraskuuta 2020 alkaen:

  • Tommi Kajasoja, konsernijohtaja
  • Ville Mannola, konsernin talous- ja rahoitusjohtaja
  • Janika Vilkman, lakiasiainjohtaja
  • Henri Pesonen, liiketoimintajohtaja, Kierrätyspalvelut
  • Raimo Huhtala, liiketoimintajohtaja, Puhdistuspalvelut, Suomi
  • Peter Revay, liiketoimintajohtaja, Puhdistuspalvelut, Ruotsi

”Toivotan Henrin ja Raimon tervetulleeksi konsernin johtoryhmään. Muutokset johtoryhmämme kokoonpanossa tukevat strategista tavoitettamme keskittyä yhä vahvemmin ympäristöpalveluliiketoimintamme pitkäjänteiseen kehittämiseen Suomessa ja Ruotsissa”, sanoo Delete Group Oyj:n konsernijohtaja Tommi Kajasoja.

Strategisten vaihtoehtojen arviointi Kierrätyspalvelut-liiketoiminnan ja Purkupalvelut-liiketoiminnan osalta jatkuvat. Purkupalvelut-liiketoiminnan johtaja Timo Aarvala ja työturvallisuus- ja laatuasioista vastaava HSEQ-johtaja Markku Salminen osallistuvat kutsuttuina tarvittaessa johtoryhmän toimintaan.

LISÄTIEDOT:

Ville Mannola, talous- ja rahoitusjohtaja, Delete Group Oyj

Puh. +358 400 357 767
Sähköposti: 
ville.mannola@delete.fi

JAKELU:

Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet

www.deletegroup.fi
 

DELETE GROUP LYHYESTI

Delete Group on Pohjoismaiden johtava täyden palvelun ympäristöpalvelujen tarjoaja. Konserni tarjoaa palveluita, jotka vaativat erityisosaamista ja erikoislaitteita. Toiminta jakautuu kolmeen liiketoimintaan: Teollisuuspalvelut, Purkupalvelut (Myytävänä olevat toiminnot) ja Kierrätyspalvelut. Delete Group syntyi vuonna 2010 Toivonen Yhtiöiden ja Tehocin yhdistyessä, ja pääomasijoittaja Axcel osti sen vuonna 2013. Delete Group on ostanut vuoden 2011 jälkeen yli 34 yritystä, jotka toimivat teollisuuden puhdistus- ja purkualoilla.

Konsernin pääkonttori on Helsingissä, ja se työllistää noin tuhat ammattilaista yli 36 toimipaikassa Suomessa ja Ruotsissa.