Delete Group Oyj:n vuosikertomus, vastuullisuusraportti sekä selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä vuodelta 2019 on julkaistu

 

EI JULKAISTAVAKSI TAI LEVITETTÄVÄKSI KOKONAAN TAI OSITTAIN SUORAAN TAI VÄLILLISESTI MISSÄÄN MAASSA, JOSSA JULKAISEMINEN TAI LEVITTÄMINEN OLISI LAINVASTAISTA.

 

Delete Group Oyj:n vuosikertomus, vastuullisuusraportti sekä selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä vuodelta 2019 on julkaistu tänään suomen ja englannin kielellä. Raportit ovat tämän tiedotteen liitteinä ja ne löytyvät myös osoitteesta https://deletegroup.fi/vuosikertomus-2019/.

 

LISÄTIEDOT

 

Ville Mannola, talous- ja rahoitusjohtaja, Delete Group Oyj 

Sähköposti: ville.mannola@delete.fi 

Puh. +358 400 357 767  

www.deletegroup.fi

 

DELETE GROUP LYHYESTI 

 

Delete Group on yksi johtavista Pohjoismaissa toimivista täyden palvelun ympäristöpalvelujen tarjoajista. Konserni tarjoaa asiakkaiden liiketoiminnan kannalta kriittisiä palveluita, jotka vaativat erityisosaamista ja erikoislaitteita kolmella eri liiketoiminta-alueella: Puhdistuspalveluissa, Purkupalveluissa (Myytävänä oleva toiminto) ja Kierrätyspalveluissa. Delete syntyi vuonna 2010 Toivonen Yhtiöiden ja Tehocin yhdistyessä, ja pohjoismainen pääomasijoittaja Axcel osti sen vuonna 2013. Delete on ostanut vuodesta 2011 alkaen 34 yritystä, jotka toimivat teollisuuden puhdistus- ja purkualoilla.

Konsernin pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja sen palveluksessa on noin 1 000 ammattilaista yli 36 toimipaikassa Suomessa ja Ruotsissa.

Release
CG Statement 2019 FIN
VUOSIKERTOMUS 2019 FIN
TILINPÄÄTÖS 2019 FI