Delete Group Oyj:n toimitusjohtaja vaihtuu

Delete Group Oyj:n toimitusjohtaja vaihtuu. Tommi Kajasoja jättää tehtävänsä toimitusjohtajana 1.11.2021. Yhtiön hallitus on nimittänyt Delete Group Oyj:n uudeksi toimitusjohtajaksi Sirpa Ojalan. Sirpa aloittaa tehtävässään 1.11.2021.

”Kiitän hallituksen ja yhtiön puolesta Tommi Kajasojaa yhtiön rakentamisesta ja monen ison projektin johtamisesta, joita yhtiö on hänen kautenaan käynyt läpi. Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Sirpa Ojalan Delete Group Oyj:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Sirpalla on erittäin vahvat tulosnäytöt vaativista projekteista yhdistettynä pitkään johtajakokemukseen. Uskomme Sirpa Ojalan sopivan erittäin hyvin Delete Group Oyj:n kaltaiseen palveluyritykseen”, sanoo Delete Group Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Martin Forss.

Delete Group Oyj

Hallitus

LISÄTIEDOT

Ville Mannola, talous- ja rahoitusjohtaja, Delete Group
Sähköposti: ville.mannola@delete.fi
Puh. +358 400 357 767

Martin Forss, Hallituksen puheenjohtaja, Delete Group Oyj

Puh. +358 40 779 6266

www.delete.fi

DELETE GROUP LYHYESTI

Delete Group on yksi Pohjoismaiden johtavista ympäristöpalvelujen tarjoajista, erikoisosaaja, joka tekee työtä toimivamman ja puhtaamman yhteiskunnan puolesta. Tarjoamme asiakkaillemme teollisuudessa, rakennus- ja kiinteistöalalla sekä julkisella sektorilla niiden toiminnan kannalta kriittisiä puhdistus- ja kierrätyspalveluita. Ylläpidämme huoltovarmuutta auttamalla teollisuutta optimoimaan tuotantoaan sekä kaupunkeja ja kuntia pitämään infrastruktuurin kunnossa ja asuinympäristön viihtyisänä. Vastaanotamme, kierrätämme ja käsittelemme jätettä turvallisesti, luotettavasti ja vastuullisesti.

Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 117 miljoonaa euroa. Konsernin pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Konsernissa työllistää n. 700 ammattilaista yli 35:ssä toimipisteessä Suomessa ja Ruotsissa.