DELETE GROUP OYJ:N TILINPÄÄTÖS, VUOSIKERTOMUS, VASTUULLISUUSRAPORTTI SEKÄ SELVITYS HALLINTO- JA OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ VUODELTA 2020 ON JULKAISTU

Delete Group Oyj:n tilinpäätös ja hallituksen toimintakertomus, vuosikertomus ja sen osana vastuullisuusraportti sekä selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä vuodelta 2020 on julkaistu tänään suomen ja englannin kielellä. Raportit ovat tämän tiedotteen liitteinä, ja ne löytyvät myös osoitteesta https://deletegroup.fi/sijoittajat/tiedotteet-ja-julkaisut/.

LISÄTIEDOT

Ville Mannola, talous- ja rahoitusjohtaja, Delete Group Oyj

Sähköposti: ville.mannola@delete.fi

Puh. +358 400 357 767

www.delete.fi

DELETE GROUP LYHYESTI

Delete Group on yksi johtavista Pohjoismaissa toimivista ympäristöpalvelujen tarjoajista. Purkupalvelut-liiketoiminnan myynnin jälkeen konserni tarjoaa asiakkaiden liiketoiminnan kannalta kriittisiä palveluita, jotka vaativat erityisosaamista ja erikoislaitteita kahdella eri liiketoiminta-alueella: Puhdistuspalveluissa ja Kierrätyspalveluissa. Delete Group syntyi vuonna 2010 Toivonen Yhtiöiden ja Tehocin yhdistyessä, ja pääomasijoittaja Axcel osti sen vuonna 2013. Delete Group on ostanut vuoden 2011 jälkeen yli 34 yritystä, jotka toimivat teollisuuden puhdistus- ja purkualoilla.

Konsernin pääkonttori on Helsingissä, ja se työllistää noin 700 ammattilaista yli 35 toimipaikassa Suomessa ja Ruotsissa Purkupalvelut-liiketoiminnon myynnin jälkeen.

Delete Group Oyj Vuosikertomus 2020
Delete Group Oyj Selvitys hallinto- ja ohjausjarjestelmasta 2020
Delete Group Oyj Hallituksen toimintakertomus ja tilinpaatos 2020