Delete Group Oyj tiedottaa, että Delete Ympäristöpalvelut Oy:n divestointi on suoritettu ja vahvistaa myynnistä saadun nettotuoton summan.

Delete Group Oyj (“Delete“) tiedotti 23.6.2022, että sen tytäryhtiö Delete Finland Oy oli allekirjoittanut sopimuksen koskien kaikkien sen omistamien Delete Ympäristöpalvelut Oy:n osakkeiden myyntiä (“Divestointi“). Tänään Delete tiedottaa, että Divestointi on saatu päätökseen, ja että Divestoinnista saadut tuotot, vähennettynä transaktiokustannuksilla, tietyillä nettovelkaerillä ja muilla oikaisuilla, ovat kokonaisuudessaan 36.204.229 euroa (“Nettotuotot“).

Nettotuotot tullaan käyttämään Deleten vuonna 2024 erääntyvän vakuudellisen joukkovelkakirjalainan (ISIN FI4000252119) (“Joukkovelkakirjalaina“) osittaiseen lunastukseen Joukkovelkakirjalainan ehtojen mukaisesti (“Lunastus“).

Päivämäärä, jonka haltijamerkintöjen perusteella Lunastukseen liittyvät maksut Nettotuottoa vastaavana kokonaismääränä tullaan suorittamaan Joukkovelkakirjalainan haltijoille on 12.7.2022, ja haltijoille maksettavat maksut tehdään 13.7.2022. Delete maksaa kertyneen mutta maksamattomaksi jääneen koron Joukkovelkakirjalainan lunastettavalle osalle Lunastuksen yhteydessä.

LISÄTIETOJA

Ville Mannola, konsernin talous- ja rahoitusjohtaja, Delete Group Oyj

sähköposti: ville.mannola@delete.fi
puh. +358 400 357 767

DELETE GROUP LYHYESTI

Delete Group on yksi johtavista Pohjoismaissa toimivista ympäristöpalvelujen tarjoajista. Divestoinnin jälkeen konserni tarjoaa asiakkaiden liiketoiminnan kannalta kriittisiä palveluita, jotka vaativat erityisosaamista ja erikoislaitteita puhdistuspalveluissa.

Konsernin pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja sen palveluksessa on Divestoinnin jälkeen noin 600 ammattilaista 28 toimipaikassa Suomessa ja Ruotsissa.