Toimitusjohtajan tervehdys

KONSERNIJOHTAJA SIRPA OJALAN KOMMENTIT PUOLIVUOSIKATSAUKSEEN TAMMI-KESÄKUU 2023

”Olen erittäin tyytyväinen toisen neljänneksen ja koko ensimmäisen vuosipuoliskon tulokseemme. Kevätsesongin kysyntään pystyttiin vastaamaan hyvin, ja toimitukset hoidettiin laadukkaasti ja operatiivisen toiminnan tuottavuutta hyvin halliten. Kasvuvauhtimme pysyi markkinoiden kasvua nopeampana ja liikevoittomme kasvoi huomattavasti odotusten mukaisesti.

Puhdistuspalvelut-liiketoiminta kehittyi hyvin, ja saimme useita uusia asiakkuuksia melko aktiivisilla markkinoilla. Vakaa palvelutarjontamme kestää makrotalouden suhdannevaihteluja, mutta saatamme kohdata keskipitkällä aikavälillä joitain haasteita, jos asiakkaidemme toiminta tietyissä markkinasegmenteissä hidastuu.

Euroopan geopoliittinen kehitys on vaikuttanut liiketoimintaamme ainakin toistaiseksi vain vähän, emmekä ole alttiina pakotteiden kohteisiin tai konfliktialueisiin liittyvien riskien vaikutuksille. Polttoaineiden hintoja ja yleisen kustannusinflaation vaikutuksia on kompensoitu onnistuneesti hinnoittelulla ja tuottavuusparannuksilla.

Ilmoitimme strategisen selvitystyön tuloksena 12.5.2023, että Delete Groupin ja Remondis Maintenance & Services International GmbH:n omistajat ovat allekirjoittaneet sopimuksen Delete Groupin kaikkien osakkeiden myynnistä. Kaupan toteutuminen edellyttää kilpailuviranomaisten hyväksyntää. Katsauskauden jälkeen Suomen kilpailuviranomaiset ovat hyväksyneet Delete Groupin myynnin Remondis Maintenance & Services International GmbH:lle, kun taas Ruotsin viranomaiset ovat ilmoittaneet, että päätös tehdään viimeistään 2.11.2023, ellei määräaikaa tarpeen mukaan pidennetä.

Jatkamme tehokkaan ja laadukkaan toimintamme kehittämistä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Olemme varmoja, että laadukkaasta palvelusta saamamme positiivinen asiakaspalaute antaa meille hyvät lähtökohdat jatkaa kannattavaa kasvua.”