Strategia

Deleten strategia vuosille 2021-2024

Delete Group on yksi Pohjoismaiden johtavista ympäristöpalvelujen tarjoajista, erikoisosaaja, joka tekee työtä toimivamman ja puhtaamman yhteiskunnan puolesta. Haluamme olla luotetuin ja kannattavin brändi meille olennaisilla maantieteellisillä alueilla ja asiakkaidemme toimialoilla. Tavoitteenamme on kasvaa markkinoita nopeammin.

Liiketoiminta keskittyy Puhdistuspalveluihin

Divestoituamme Purkupalvelut-liiketoimintamme vuoden 2021 alussa ja Kierrätyspalvelut-liiketoimintamme kesällä 2022 liiketoimintamme koostuu Puhdistuspalveluista.

Tarjoamme asiakkaillemme teollisuudessa, rakennus- ja kiinteistöalalla sekä julkisella sektorilla niiden toiminnan kannalta kriittisiä puhdistuspalveluita. Ylläpidämme huoltovarmuutta auttamalla teollisuutta optimoimaan tuotantoaan sekä kaupunkeja ja kuntia pitämään infrastruktuurin kunnossa ja asuinympäristön viihtyisänä.

Strategiamme kulmakivet

  • Turvallisuus ja ympäristöystävällisyys jokapäiväisessä toiminnassa
  • Pitkäikäisten asiakassuhteiden vaaliminen
  • Asiakaskuntamme laajentaminen nykyisten ja niihin liittyvien palveluiden avulla
  • Kyky ratkoa asiakkaiden haastavimmatkin ongelmat
  • Ketterä ja tehokas toimintaprosessi

Markkina-alueet

Deleten päämarkkina-alueet ovat Suomi ja Ruotsi. Kehitämme liiketoimintaamme ja vahvistamme markkina-asemaamme erityisesti näillä markkinoilla, mutta tarjoamme asiakkaillemme palvelua myös muualla Euroopassa.

Liiketoimintaamme tukevat markkinatrendit

Puhdistuspalvelut-liiketoimintaamme tukevia markkinatrendejä ovat erityisesti kaupungistuminen ja kaupunkien ikääntyvä kiinteistökanta ja infrastruktuuri. Kaupunkien, viemäriverkostojen, teiden ja siltojen puhtaana- ja kunnossapito lisää viihtyisyyttä ja ehkäisee ennalta ongelmia. Kasvava tietoisuus ympäristöasioista ja alati tiukkeneva sääntely lisäävät kysyntää puhdistuspalveluiden erikoisosaamiselle.

Arvomme

Liiketoimintamme ja yrityskulttuurimme rakentuvat arvoillemme, joita ovat yrittäjähenkisyys, ammattilaisuus, luottamus, turvallisuus ja vastuullisuus.