Liiketoiminta

Delete Group on yksi Pohjoismaiden johtavista ympäristöpalvelujen tarjoajista, erikoisosaaja, joka tekee työtä toimivamman ja puhtaamman yhteiskunnan puolesta. Haluamme olla luotetuin ja kannattavin brändi meille olennaisilla maantieteellisillä alueilla ja asiakkaidemme toimialoilla. Tavoitteenamme on kasvaa markkinoita nopeammin.

Puhdistuspalvelut

Delete on liikevaihdolla mitattuna Suomen suurin teollisuuden puhdistuspalveluiden toimittaja. Yhtiön tavoitteena on laajentaa liiketoimintaansa myös Ruotsissa, missä se kuuluu jo alan suurimpien toimijoiden joukkoon.

Puhdistuspalvelut-liiketoiminta koostuu kattavasta teollisuuden puhdistuspalveluiden tarjonnasta ja kiinteistöpalveluista, kuten suurtehoimurointi- ja puhalluspalveluista, teollisuuden huoltoseisokki- ja kunnossapitopalveluista, viemäreiden ja kaivojen tyhjennyspalveluista, teollisuuspuhdistuspalveluista, räjäytyspuhdistuspalveluista sekä julkisivujen pesu- ja puhdistuspalveluista. Suurin osa liikevaihdosta tulee toiminnassa olevien tehtaiden puhdistustöistä, huoltoseisokin aikaisista puhdistustöistä sekä viemäritöistä. Delete tarjoaa kaikenkokoisia puhdistustöitä aina kokonaisen tehtaan puhdistuksesta pienempiin, esimerkiksi tuotantolinjan puhdistuksiin. Toimipisteverkosto kattaa koko Suomen ja Ruotsin.

Puhdistuspalvelut-liiketoiminnan keskeisin asiakkaille arvoa lisäävä tekijä on riittävä koko ja kyky käsitellä monimutkaisia huoltoseisokkeja aikataulussa, turvallisesti ja nopeasti ja näin minimoida kalliit prosessikeskeytykset. Lisäksi liiketoiminta pystyy tarjoamaan ennaltaehkäiseviä palveluita seisokkiajan minimoimiseksi ja palveluita, joita voidaan suorittaa myös tehtaan ollessa täydessä toiminnassa.

Puhdistuspalvelut-liiketoiminnan kalustoon kuuluu muun muassa 73 kombiyksikköä, 9 kamerayksikköä, 86 suurtehoimurointiyksikköä, 39 alustaa ja 104 korkeapaineyksikköä.